Aanvragen energielabel

Wilt u weten wat het energielabel van uw woning is? Dan bent u bij KBS Vastgoedbeheer u aan het juiste adres. Wilt u uw woning verkopen of verhuren? Dan is de aanvraag van een energielabel verplicht. Bij KBS Vastgoedbeheer kunt u voor slechts €10,- de aanvraag voor uw energielabel doen en krijgt u na één dag al binnen.

Het energielabel

Een energielabel is gericht op het energieverbruik van uw woning. Dit energielabel laat zien hoe energiezuinig jouw woning is met een label van A t/m G. Hierbij is een energielabel A het meest energiezuinig en energielabel G het minst energiezuinig. Het bevat onder andere informatie over verschillende onderdelen van uw woning zoals de vloerisolatie, het type glas en de verwarming.

Stappenplan aanvragen energielabel

Voor het aanvragen van het energielabel voor uw woning, geldt onderstaand stappenplan:

Inloggen met uw DigiD via energielabelvoorwoningen.nl;
Gegevens van uw woning controleren en eventueel aanpassen;
Eventuele bewijzen toevoegen aan het woningdossier;
KBS als Erkend Deskundige selecteren;
De gegevens versturen;
Na één dag ontvangt u het energielabel van uw woning.

Het aanvragen van een energielabel kan elke dag; wij behandelen aanvragen 7 dagen per week en ontvangt u al na één dag. Het energielabel dat wij u geven is 10 jaar geldig.

Aanvraag energielabel doen?

Het aanvragen van het energielabel voor uw woning kan nu eenvoudig en goedkoop (al voor 10 euro!) bij KBS Vastgoedbeheer. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.