Appartement verhuren

Volledig en vakkundig geregeld

al jaren dé partner in vastgoedbeheer

Van elke kamer tot geheel complex

Appartement verhuren

Voor appartementen verhuur in Nijmegen bent u aan het juiste adres bij KBS Makelaardij. Heeft u zelf appartementen beschikbaar voor de verhuur in Nijmegen en omgeving? Dan kunt u deze aanbieden door gebruik te maken van onze service.

Wonen, huren en verhuren in Nijmegen regelt u snel en solide met KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer regelt u alles wat u wilt in Nijmegen en omgeving als het aankomt op veilig en vertrouwd wonen, huren en verhuren. Van studentenkamer tot winkel. Van studio tot appartement. Studenten helpen wij snel aan betaalbare kamers, eigenaren van panden begeleiden wij bij de verhuur ervan, woningzoekenden bieden wij appartementen en studio’s aan en ook verzorgen wij professioneel vastgoedbeheer. Inclusief maatwerk, als u dat wenst, op het terrein van financieel en administratief beheer. KBS Vastgoedbeheer heeft een lange staat van dienst en helpt u snel en professioneel.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KBS Vastgoedbeheer en heeft u een vraag over onze mogelijkheden en diensten of bevindt uw vraag zich op een geheel ander vlak? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!