Beheer

Al jaren dé partner in vastgoedbeheer

Brandbeveiliging in eigen beheer

Van enkele kamer tot geheel complex

previous arrow
next arrow
Slider

Beheer

Heeft u (af en toe) advies nodig op het gebied van servicekostenafrekeningen, energielabels, onderhoudswerkzaamheden, of zoekt u huurders? Of heeft u vragen over andere zaken die bij het verhuren van woonruimte komen kijken? Verhuren van woon- en bedrijfsruimte vergt steeds meer specialistische kennis; huurprijzen volgens VROM, servicekosten-afrekeningen, huurovereenkomsten, huurcommissiezaken e.d.

Dienstverlening op maat

Wanneer u uw vastgoed door ons laat beheren, dan stellen wij met u een dienstenpakket op maat samen. Met onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorg uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw voordeel doen met het rendement van uw investering. Bel voor een afspraak of kom binnenlopen. We gaan graag met u om de tafel om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Aankoopbegeleiding

Met onder andere een breed netwerk waaronder connecties met diverse makelaars in Nijmegen kunnen wij u de juiste begeleiding aanbieden bij de aankoop van een beleggingspand. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en ondersteunen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen op uw investering door locatie-onderzoek en huurprijs berekeningen op te stellen.

Gereed maken voor verhuur

Bij het gereedmaken voor verhuur zorgen wij voor de benodigde of gewenste verbouwing van het betreffende pand. Daarnaast ondersteunen wij u in de aanvraag van de juiste vergunningen en zorgen we voor de juiste en wettelijk vereiste brandbeveiliging.

Verhuur

Wilt u een woonruimte verhuren? Wij kunnen u daarmee helpen door onder andere het aanbod op diverse sites en social media te plaatsen. Ook selecteren en screenen wij potentiële kandidaten vanuit onze database met woonruimte-zoekenden en kunnen we de bezichtiging voor u uit handen nemen. Ook met betrekking tot de juiste juridische overeenkomsten met huurders tot overdracht van de woonruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Technisch beheer

Bij klein of groot onderhoud, van A tot Z kunnen wij de zaken uitvoeren of beheren. Denk hierbij aan: huismeestersservice, schoonmaakservice, controles ter behoeve van de brandveiligheid en 24-uur service (hierbij kunnen huurders 24/7 contact opnemen voor onderhoudsmeldingen)

Schoonmaak service

Wij hebben een eigen schoonmaakservice met een team van enthousiaste en kundige schoonmakers. Door de gemeenschappelijke ruimten van uw pand periodiek schoon te laten maken blijft uw investering beter behouden. Huurders hebben vaak zelf ook een hogere mate van verantwoordelijkheidsgevoel als er periodiek schoongemaakt wordt. De kosten van het schoonmaken kunt u volledig doorbelasten, zo geniet u van alle voordelen en levert het ook nog iets op. Ook het leeghalen van woningen en het afvoeren van vuil behoren tot de vele mogelijkheden.

Administratief beheer

Bij administratief beheer kunt u ons instellen als het aanspreekpunt voor huurders. Huurders nemen dan geen direct contact met u op, maar kunnen ons 24/7 bereiken voor vragen en opmerkingen. Ook zorgen wij voor het doorvoeren van huurverhogingen, het opstellen van huurovereenkomsten, het opmaken van servicekostenafrekeningen, het berekenen van huurprijzen en het instellen van incassocontracten om de huur automatisch te incasseren.

24-uursservice

KBS is vrijwel de enige vastgoedbeheerder met een echte 24-uurs service. Zowel huurders als verhuurders kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week een van onze medewerkers bereiken. Daarnaast kunnen huurders on ook telefonisch, per mail, via het portaal en zelfs Facebook contacteren. Huurders en verhuurders komen ook regelmatig zonder afspraak binnen lopen op ons kantoor in het centrum van Nijmegen.

Afmelden Energielabel

Wij hebben een inhouse EPA-W adviseur voor energie-index berekeningen en een erkend deskundige voor het afmelden van energielabels.

Brandbeveiliging

Brandblussercheck is een zusterbedrijf van KBS Vastgoedbeheer en voorziet u van alle zaken omtrent brandveiligheid. Zo zijn we volledig KIWA gecertificeerd en voeren we al het onderhoud geheel zelf uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend én kosteloos gesprek.

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!