Energie-index

Opvragen energie index woning

Wilt u een energie index aanvragen? Dan kan KBS Vastgoedbeheer u daarbij helpen; een energie index mag alleen worden opgemaakt door een gediplomeerd EPA-W Adviseur welke wij bij KBS Vastgoedbeheer in huis hebben. Dus wilt u de energie index van uw woning achterhalen? Schakel dan de hulp in van KBS Vastgoedbeheer. Een energie index is onder andere van toepassing bij sociale huur.

Energie index door EPA-W Adviseur

Wanneer u kiest voor KBS Vastgoedbeheer zal onze gediplomeerde EPA-W adviseur een opname van de woning doen en aan de hand daarvan een energie index kan opstellen en afmelden. Aan de hand van een aantal kenmerken van de woning wordt de woning opgemeten en berekent de EPA-W Adviseur zo de energie-index van uw woning. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage gemaakt en krijgt u daarmee inzicht in wat de energie index van uw woning is.

Contact opnemen

Dus wilt u graag weten wat de energie index van uw woning is? Neem dan contact op met KBS Vastgoedbeheer voor een opname van uw woning door een gediplomeerde EPA-W Adviseur. U kunt ook altijd bij ons terecht indien u meer wilt weten over KBS Vastgoedbeheer. Wij helpen u graag!

energielabel-afbeelding
Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!