Energielabel

Snel en makkelijk aangevraagd

Voordelig en vakkundig

Slider

Uw partner in energie-certificering

KBS Vastgoedbeheer heeft twee erkende deskundigen in huis die namens de overheid bevoegd zijn om energielabels te controleren en te registreren, evenals een EPA-W adviseur die gediplomeerd is om de opname in de woning te doen en de energie-index op te stellen en af te melden.

We zijn sinds vele jaren werkzaam in de vastgoed branche en zijn ervaren, deskundig en snel. Energielabel-aanvragen worden door ons 7 dagen per week gecontroleerd en onze helpdesk is zowel telefonisch als per mail op werkdagen bereikbaar. Voor €10,- all-in verzorgen wij uw energielabel, gegarandeerd zonder bijkomende kosten. Klik hieronder op energielabel of energie-index. Niet zeker welke vereist is? Volg dan de guide hieronder.

Wat is een energielabel?

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw woning is. Het bevat bijvoorbeeld informatie over uw vloerisolatie, het type glas en verwarming. Woningen met een A-label zijn het meest energiezuinig. Woningen die het minst zuinig zijn, krijgen een G-label. Er zijn een aantal soorten energielabels. Zo heb je voorlopige energielabels, definitieve energielabels en zakelijke energielabels voor utiliteitsgebouwen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie of te zien hoe je een label makkelijk en snel kan aanvragen.

Wat is een energie-index?

De Energie-Index is uitgebreider en neemt meer kenmerken van de woning mee in het oordeel. Het geeft secuurder informatie over hoe energiezuinig je woning is en hoe dit kan verbeterd worden. Daar waar het energielabel slechts gebaseerd wordt op 10 kenmerken van uw woning, controleert een energie-index ongeveer 150 kenmerken. Klik op de knop hieronder voor meer informatie of te zien hoe je een index makkelijk en snel kan aanvragen.

Een energielabel of energie-index nodig?

woning-verkopen-energielabel
woonruimte-verhuren-zelfstandig
Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!