Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Energielabel eigen woning

Bent u benieuwd naar het energieverbruik van uw eigen woning, omdat u uw woning wilt verkopen of omdat u bijvoorbeeld zuiniger wilt leven? Dan kunt u bij KBS Vastgoedbeheer een energielabel voor uw eigen woning aanvragen, dat laat zien hoe energiezuinig uw huis is. U kunt via KBS Vastgoedbeheer het al een energielabel voor uw woning aanvragen voor slechts 10 euro.

Wat is het energielabel?

Het definitieve energielabel bevat onder andere informatie over de vloerisolatie, het type glas en de verwarming van uw eigen woning. Dit energielabel beoordeelt woningen met een A-label tot en met een G-label, waarbij een energielabel A het meest energiezuinig en energielabel G het minst energiezuinig is.

Energielabel eigen woning via KBS Vastgoedbeheer

Het energielabel voor uw eigen woning kunt u aanvragen via www.energielabelvoorwoningen.nl voor slechts 10 euro en is 10 jaar geldig. Een energielabel voor uw eigen woning aanvragen kan eenvoudig door de onderstaande stappen te doorlopen:

  • Inloggen met uw DigiD via energielabelvoorwoningen.nl;
  • Gegevens van uw woning controleren en eventueel aanpassen;
  • Eventuele bewijzen toevoegen aan het woningdossier;
  • KBS als Erkend Deskundige selecteren;
  • De gegevens versturen;

Na akkoord van KBS Vastgoedbeheer ontvangt u het definitieve energielabel voor uw woning.

Wilt u ook een energielabel voor eigen woning?

Heeft u interesse in het aanvragen van een energielabel voor uw eigen woning? Vraag dan vandaag nog het energielabel voor uw woning aan. Wij behandelen energielabel aanvragen zeven dagen per week en u krijgt altijd na één dag van ons uw energielabel voor uw eigen woning. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.