Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Energielabel huis aanvragen


Bent u benieuwd naar energielabel van uw huis, omdat u uw huis wilt verkopen of verhuren? In beide gevallen is een energielabel van uw huis verplicht. Met hulp van KBS Vastgoedbeheer kunt u het energielabel voor uw huis aanvragen voor maar €10,- per woning!

Uw energielabel

Het definitieve energielabel bevat onder andere informatie over: uw vloerisolatie, het type glas en de verwarming. Dit energielabel beoordeelt woningen met een A-label tot en met een G-label. Hierbij is het A-label het meest energiezuinig en G-label het minst energiezuinig.

Stappenplan voor het aanvragen

U kunt het definitieve energielabel voor uw huis aanvragen door in te loggen met uw DigiD via energielabelvoorwoningen.nl. Daarna kunt u eenvoudig onderstaande stappen doorlopen om het energielabel voor uw huis aan te vragen:

    1. Gegevens van uw woning controleren en eventueel aanpassen;
    2. Eventuele bewijzen toevoegen aan het woningdossier;
    3. KBS als Erkend Deskundige selecteren;
    4. De gegevens versturen;
    5. Eén dag later ontvangt u het definitieve energielabel van uw woning.

Het energielabel dat u krijgt voor uw huis, is 10 jaar geldig en kost slechts 10 euro per woning.

Energielabel aanvragen

Wilt u ook een energielabel voor uw huis aanvragen?
Of wilt u graag meer weten over de andere diensten van KBS Vastgoedbeheer? Neem dan contact op met ons en wij zijn u graag van dienst.

Energielabel aanvragen
Meer informatie