Energielabel huis berekenen


Wilt u het definitieve energielabel voor uw huis berekenen? Dat kan bij KBS Vastgoedbeheer. Wanneer u uw huis wilt verkopen of verhuren dan is een definitief energielabel verplicht. Voor huurwoningen is dit alleen verplicht wanneer de huurprijs hoger is dan 710,68 euro. Voor slechts €10,- is het definitieve energielabel op te vragen via ons.

Wat is en energielabel?

Het definitieve energielabel is gericht op het energieverbruik van uw woning. Het bevat onder andere informatie over: uw vloerinstallatie, het type glas en de verwarming. Dit energielabel beoordeelt woningen met een A-label tot en met een G-label. Hierbij is het A-label het meest energiezuinig en G-label het minst energiezuinig. Wilt u weten wat het energielabel van uw huis is? Doorkoop dan onderstaand stappenplan.

Aanvragen energielabel

U kunt het energielabel voor uw huis berekenen door in te loggen met uw DigiD via energielabelvoorwoningen.nl, waar u de vooraf ingevulde gegevens over uw woning kan controleren en aanpassen indien nodig. Na het correct invullen van het dossier zal een Erkend Deskundige uw gegevens controleren. Dit zullen wij dan als Erkend Deskundigen voor u doen. Vervolgens ontvangt u van ons een akkoord van het definitieve label dat 10 jaar geldig is na uitgifte.

Interesse in KBS Vastgoedbeheer?

Wilt u graag meer weten over KBS Vastgoedbeheer? Of wilt u graag meer weten over het energielabel van uw huis berekenen? Neem dan contact op met ons en wij zijn u graag van dienst.

Energielabel aanvragen
Meer informatie