Energielabel voor woningen aanvragen


Energielabel voor woningen aanvragen

Of u nou uw woning wilt verkopen of verhuren: in beide gevallen heeft u een energielabel nodig. Voor huurwoningen geldt dat u een energielabel van uw huis nodig heeft als de kale huur hoger is dan 710,68 euro per maand. Een energielabel voor woningen aanvragen kan heel eenvoudig bij KBS Vastgoedbeheer: wij helpen u graag bij het opvragen van een energielabel voor uw woning.

Uitleg over het energielabel woning

Wanneer u een energielabel voor uw woning aanvraagt, laat dat energielabel zien hoe energiezuinig uw woning is. Een energielabel omvat bijvoorbeeld onder andere informatie over uw vloerisolatie, glastype en verwarming. Afhankelijk van de energiezuinigheid van uw woning, krijgt u een energielabel: het energielabel laat aan de hand van een A-label tot en met een G-label zien in welke energieklasse uw woning valt. Een A-label is hierbij het meest energiezuinig en een G-label het minst.

Aanvragen energielabel

Een energielabel voor uw huurwoning is eenvoudig aan te vragen door in te loggen met uw DigiD op www.energielabelvoorwoningen.nl Controleer daar uw gegevens en dan kunnen wij van KBS Vastgoedbeheer uw aanvraag beoordelen. Als deze is goedgekeurd krijgt u het definitieve energielabel voor uw woning. Deze kost eenmalig 10 euro en is 10 jaar geldig.

Let erop bij het aanvragen van het energielabel voor uw woning, dat u KBS Vastgoedbeheer als Erkend Deskundige aanvinkt, zodat wij voor u uw aanvraag controleren.

Contact opnemen

Indien u meer wilt weten of vragen heeft over het energielabel voor woningen aanvragen, neem dan contact op met een van de medewerkers van KBS Vastgoedbeheer. U kunt ook altijd bij ons terecht als u meer wilt weten over de andere diensten van KBS Vastgoedbeheer. Wij staan u graag te woord.

Energielabel aanvragen
Meer informatie