Energielabel voor woningen


Bent u op zoek naar een vaste partner voor het snel en betrouwbaar aanvragen van het energielabel voor woningen? Dan is KBS Vastgoedbeheer is u graag van dienst. Wij kunnen de aanvraag van uw energielabel controleren, zodat u uw definitieve energielabel ontvangt.

Energielabel voor woningen

Het energielabel is een label dat laat zien hoe energiezuinig uw huis is. Dit energielabel bevat onder andere informatie over: uw vloerisolatie, het type glas en de verwarming en wordt uitgedrukt in energiezuinigheid van A t/m G. Hierbij is het A-label het meest energiezuinig en G-label het minst energiezuinig.

Aanvragen energielabel

Een energielabel voor woningen berekenen kan eenvoudig met onderstaand stappenplan. Let er wel op dat u bij stap 4, KBS Vastgoedbeheer als Erkend Deskundige selecteert. Dan kunnen wij voor u uw aanvraag controleren en afwerken. Hieronder staat stap voor stap beschreven wat u hiervoor moet doen:

1. Inloggen met uw DigiD via energielabelvoorwoningen.nl;
2. Gegevens van uw woning controleren en eventueel aanpassen;
3. Eventuele bewijzen toevoegen aan het woningdossier;
4. KBS als Erkend Deskundige selecteren;
5. De gegevens versturen;
6. Eén dag later ontvangt u het definitieve energielabel van uw woning, welke 10 jaar geldig is.

Energielabel aanvragen worden zeven dagen per week verwerkt.

Meer weten

Wilt u graag meer weten over KBS Vastgoedbeheer? Of wilt u graag meer weten over het definitieve energielabel voor woningen? Neem dan contact op met ons en wij zijn u graag van dienst.

Energielabel aanvragen
Meer informatie