Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Energielabel voor woningen


Bent u op zoek naar een vaste partner voor het snel en betrouwbaar aanvragen van het energielabel voor woningen? Dan is KBS Vastgoedbeheer is u graag van dienst. Wij kunnen de aanvraag van uw energielabel controleren, zodat u uw definitieve energielabel ontvangt.

Energielabel voor woningen

Het energielabel is een label dat laat zien hoe energiezuinig uw huis is. Dit energielabel bevat onder andere informatie over: uw vloerisolatie, het type glas en de verwarming en wordt uitgedrukt in energiezuinigheid van A t/m G. Hierbij is het A-label het meest energiezuinig en G-label het minst energiezuinig.

Aanvragen energielabel

Een energielabel voor woningen berekenen kan eenvoudig met onderstaand stappenplan. Let er wel op dat u bij stap 4, KBS Vastgoedbeheer als Erkend Deskundige selecteert. Dan kunnen wij voor u uw aanvraag controleren en afwerken. Hieronder staat stap voor stap beschreven wat u hiervoor moet doen:

1. Inloggen met uw DigiD via energielabelvoorwoningen.nl;
2. Gegevens van uw woning controleren en eventueel aanpassen;
3. Eventuele bewijzen toevoegen aan het woningdossier;
4. KBS als Erkend Deskundige selecteren;
5. De gegevens versturen;
6. Eén dag later ontvangt u het definitieve energielabel van uw woning, welke 10 jaar geldig is.

Energielabel aanvragen worden zeven dagen per week verwerkt.

Meer weten

Wilt u graag meer weten over KBS Vastgoedbeheer? Of wilt u graag meer weten over het definitieve energielabel voor woningen? Neem dan contact op met ons en wij zijn u graag van dienst.

Energielabel aanvragen
Meer informatie