Energielabel woning berekenen


Energielabel woning berekenen

Indien u uw woning gaat verkopen, dan heeft u een energielabel nodig. Ook wanneer u uw woning wilt verhuren (bij een kale huurprijs hoger dan 710,68 euro) dan heeft u een energielabel nodig en moet u het energielabel voor uw woning berekenen. Bent u op zoek naar een erkend deskundige die u kan helpen bij een energielabel aanvragen? Dan bent u bij KBS Vastgoedbeheer op het juiste adres.

Een energielabel voor uw woning

Het definitieve energielabel is een label dat laat zien hoe energiezuinig uw huis is. Het label bevat onder andere informatie over: uw vloerisolatie, het type glas en de verwarming. Het energielabel beoordeelt woningen met een A-label tot en met een G-label, waarbij het A-label het meest energiezuinig en G-label het minst energiezuinig is.

Uw energielabel aanvragen

Wilt u het energielabel aanvragen voor uw koop- of huurwoning? Dit kan eenvoudig door het doorlopen van onderstaande stappen:

  • Stap 1: Inloggen met uw DigiD op www.energielabelvoorwoningen.nl
  • Stap 2: Gegevens controleren
  • Stap 3: Beoordeling aanvraag
  • Energielabel ontvangen

Let erop dat u bij stap 3 KBS Vastgoedbeheer als Erkend Deskundige aanvinkt, dan kunnen wij voor u uw aanvraag controleren. Het definitieve energielabel voor uw woning is 10 jaar geldig en kost 10 euro.

Energielabel aanvragen?

Indien u meer wilt weten of vragen heeft over een energielabel aanvragen dan kunt u altijd contact opnemen met KBS Vastgoedbeheer. Wilt u meer informatie over de andere diensten van KBS Vastgoedbeheer? Dan staan wij u ook graag te woord.

Energielabel aanvragen
Meer informatie