Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

EPA-W Adviseur nodig

EPA-W Adviseur nodig?

Wilt u een energie index aanvragen? KBS Vastgoedbeheer kan u helpen bij de aanvraag van een energie index voor uw woning. Een energie index mag alleen worden opgemaakt door een gediplomeerd EPA-W Adviseur: deze hebben wij bij KSB Vastgoedbeheer in huis. Dus wilt u uw energie index achterhalen? Schakel dan de hulp in van de EPA-W Adviseur van KBS Vastgoedbeheer.

Energie index aanvragen bij EPA-W Adviseur

Een EPA-W adviseur is een gediplomeerd adviseur die de opname in de woning doet en de energie index voor u kan opstellen en afmelden. Een energie index is uitgebreide rapportage en is onder andere van toepassing bij sociale verhuur. Aan de hand van een aantal kenmerken van de woning wordt de woning opgemeten en berekent de EPA-W Adviseur zo de energie-index van uw woning. Neem contact op voor een prijsopgave van de energie index.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het laten opnemen van de energie index door een EPA-W Adviseur? Neem dan contact op met KBS Vastgoedbeheer voor een EPA-W Adviseur die voor u uw woning kan opmeten. U kunt ook altijd bij ons terecht indien u meer wilt weten over KBS Vastgoedbeheer. Wij helpen u graag!