Huren

1. Meld je gratis aan via ons inschrijfformulier

2. Check de website en Facebook regelmatig

3. Bel om je aan te melden voor één of meerdere bezichtigingen

previous arrow
next arrow
Slider

Ben je op zoek naar woonruimte? Volg dan de bovenstaande stappen!

In detail

Inschrijven en bezichtigen

Geef via het formulier je gegevens door. Zo weten we wie je bent, wat je doet en wat voor een soort woonruimte je zoekt. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. Zodra er een woonruimte beschikbaar komt plaatsen we deze online.
De eerste 6 personen die zich aanmelden mogen op de aangegeven dag onder begeleiding van iemand van ons of de verhuurder zelf gaan bezichtigen.
Bevestig op de dag van de bezichtiging tussen 10.00 en 11.00 uur telefonisch (024 – 7370289) dat je bij de bezichtiging aanwezig bent. Doe je dit niet, dan vervalt je plaats. Geef bij voorkeur direct na de bezichtiging – of uiterlijk de volgende dag voor 10.00u per e-mail – aan of je de woonruimte wil huren of niet.
Kiest de verhuurder jou als nieuwe huurder? Dan laten we je dit de ochtend na de bezichtiging voor 12.30u weten. Hoor je niets? Dan ben je helaas niet gekozen.
Niet gekozen? Meld je dan aan voor nieuwe bezichtigingen misschien heb je daar meer geluk.

Gekozen?

Ben je wel gekozen dan bellen we je voor 12.30 uur om je dit te laten weten. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een huurbevestiging. Zoals het woord al zegt bevestig je hiermee dat je de woonruimte gaat huren.
Verder sturen we je per e-mail de huurovereenkomst toe zodat je deze vast kunt doorlezen. De huurovereenkomst teken je bij ons op kantoor. Uiteraard nemen we deze met je door en kun je vragen stellen.
Na het ondertekenen dien je de eerste maand huur en de waarborgsom bij ons te voldoen (contant of door middel van een Tikkie vooraf ). Na het ondertekenen van de huurovereenkomst betaal je eenmalig € 39,95 (incl. 21% btw) aan KBS Vastgoedbeheer B.V. voor de in de huurbevestiging genoemde dienstverlening. Wij zorgen dat de sleutels de eerste huurdag voor je klaar liggen en dat de woonruimte van tevoren is geïnspecteerd.
Succes met verhuizen en veel woonplezier!
Mocht je nog vragen hebben, kom gerust binnenlopen.

Wat je verder nog moet weten

Wij zijn geen verhuurmakelaar en bemiddelen dus niet voor je. Wel begeleiden we je met bezichtigingen en kun je – ook na het tekenen van je huurovereenkomst – voor al je huurzaken bij ons terecht.
Als je een woonruimte via ons huurt vragen we je onze Algemene Voorwaarden te ondertekenen. Dit zijn onze ‘spelregels’ en zijn er om misverstanden te voorkomen.
De Algemene Voorwaarden kun je hier alvast inzien. De waarborgsom is, tenzij anders vermeld op de website en bij de bezichtiging, 1 maand huur.

Ben je tevreden over ons aanbod en/of onze werkwijze?
Laat het ons weten via Facebook en help zo nog meer studenten en jong werkenden aan een woonruimte.

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!