Kamer aanbieden Nijmegen

Kamer aanbieden in Nijmegen

Heeft u een kamer die u wilt aanbieden in Nijmegen of omgeving, maar heeft u niet genoeg tijd om alles hiervoor te regelen? Dan is KBS Vastgoedbeheer de beste partner in kamerverhuur voor u. Wij nemen al uw administratie over en zoeken een passende huurder bij uw kamer.

Kamer aanbieden via KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer beheert al sinds 1993 studentenhuizen in Nijmegen en omgeving. Inmiddels hebben wij een database dat is uitgegroeid tot ruim 1000 studentenkamers. Deze zijn van eigendom van particulieren, beleggingsmaatschappijen en projectontwikkelaars.

Daarnaast richten wij ons niet volledig op het beheer van studentenkamers, maar kunnen wij ook starters op de woningmarkt aan zelfstandige woonruimte helpen.

Verhuurpakketten bij KBS Vastgoedbeheer

Wij bieden aan de verhuurder drie verschillende pakketten om uit te kiezen. Hieronder staan deze pakketten beschreven:

1. In pakket 1 bieden wij de kamer op onze eigen website, Facebook en diverse gratis verhuursites aan. Verder selecteren en screenen wij diverse kandidaten uit onze database, dit allemaal voor eenmalig €50,-.
  2. In pakket 2bieden wij hetzelfde als in pakket 1, aangevuld met: een berekening van de huurprijs volgens de standaarden van het VROM; het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Organisatie en Milieubeheer. Ook is het mogelijk dat wij in samenspraak met de verhuurder de huurprijs vaststellen en een wettelijk goedgekeurd huurcontract opstellen. Dit pakket kost u eenmalig €100,-.
  3. En het laatste pakket is een aanvulling op pakket 2. In pakket 3 krijgt u het plannen en uitvoeren van bezichtigingen tijdens kantooruren, het gehele administratietraject met de huurder en de sleuteloverdracht erbij. Voor dit pakket betaald u eenmalig €150,-.

De prijzen van de pakketten zijn exclusief 21% BTW en gelden per kamer of woning. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KBS Vastgoedbeheer? Heeft u een vraag over andere of extra mogelijkheden en diensten of bevindt uw vraag zich op een geheel ander vlak? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.