Kamer huren

Bij ons geen inschrijfkosten

Bekijk direct het aanbod

Kamer huren

Ben jij opzoek naar een huur kamer in Nijmegen, omdat je studie daar van start gaat? Of studeerde je al in Nijmegen, maar lijkt het jou wel het moment en heel handig om een plekje voor jezelf te zoeken? Dan is KBS Vastgoedbeheer de organisatie die jij zoekt! Wij helpen jou zoeken naar de ideale studentenkamer in Nijmegen.

Voordelen KBS Vastgoedbeheer

• Je betaalt géén bemiddelingskosten bij KBS
• Geen wachttijden: de eerste zes mogen bezichtigen
• Je kunt online het aanbod bekijken zonder bijkomende kosten
• We werken transparant

Aan een kamer komen in 5 stappen

Als student is het veel geregel om aan een kamer te komen. Daarom hebben wij een aantal stappen en tips op een rijtje gezet om het je wat makkelijker te maken:
1. Meld je gratis aan op onze website;
2. Check de website en Facebook regelmatig;
3. Bel voor bezichtigingen of vul een contactformulier in;
4. Wij blijven zoeken totdat jij bent gekozen voor de juiste kamer;
5. Hulp regelen bij verhuizen.

Met deze stappen zal een kamer zoeken een stuk sneller gaan. En bij vragen niet twijfelen, je kan ons altijd bellen. Ook nadat je al een kamer hebt gevonden.

Tips bij kamers huren in Nijmegen

Voor het eerst op kamers gaan vergt soms veel geregel. Dan is het handig als je van te voren weet wat belangrijk is om te regelen. Daarom hebben wij voor jou alvast een lijstje opgesteld met belangrijke zaken:
• De financiën om de kamer te betalen;
• Je inschrijving bij de gemeente;
• Je adres wijzigen bij belangrijke organisaties zoals: je bank;
• Eventueel een (bij)baan in Nijmegen;
• Vrienden, familie of kennissen die helpen met verhuizen.

Geïnteresseerd om je door ons te laten helpen met het zoeken naar een kamer in Nijmegen of omgeving? Of heb je vragen over een kamer huren of over KBS Vastgoedbeheer? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!