Kamer huur Nijmegen

Kamer huur in Nijmegen

Ben jij opzoek naar een huur kamer in Nijmegen, omdat je studie daar van start gaat? Of studeerde je al in Nijmegen, maar lijkt het jou wel het moment en heel handig om een plekje voor jezelf te zoeken? Dan is KBS Vastgoedbeheer de organisatie die jij zoekt! Wij helpen jou zoeken naar de ideale studentenkamer in Nijmegen.

Huur kamer via KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer verhuurt al sinds 1993 kamers in Nijmegen en omgeving. We hebben inmiddels een database dat is uitgegroeid tot ruim 1000 studentenkamers. Als jij een huur kamer in Nijmegen of omgeving zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden jou bij bezichtigingen, huurovereenkomsten en dergelijken. En uiteraard ben je met vragen altijd welkom bij ons. Daarnaast richten wij ons niet volledig op het beheer van studentenkamers, maar kunnen wij ook starters op de woningmarkt aan zelfstandige woonruimte helpen.

Stappen om aan een kamer te komen

Als student is het veel geregel om aan een kamer te komen. Daarom hebben wij een aantal stappen en tips op een rijtje gezet om het je wat makkelijker te maken:

1. Meld je gratis aan op onze website;
  2. Check de website en Facebook regelmatig;
  3. Bel voor bezichtigingen of vul een contactformulier in;
  4. Wij blijven zoeken totdat jij bent gekozen voor de juiste kamer;
  5. Hulp regelen bij verhuizen.

Met deze stappen zal een kamer zoeken een stuk sneller gaan. En bij vragen niet twijfelen, je kan ons altijd bellen. Ook nadat je al een kamer hebt gevonden.

Geïnteresseerd genoeg om opzoek te gaan naar een kamer in Nijmegen of omgeving? Of heb je vragen over een kamer huren of over KBS Vastgoedbeheer? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort die student die lekker op kamers woont.