Kamer in Nijmegen huren

Wil jij graag een kamer in Nijmegen huren, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan kan KBS Vastgoedbeheer jou helpen wegwijs te maken in alle kamers die er zijn. Wij begeleiden jou naar de kamer die jij al zo lang zoekt in Nijmegen of omgeving.

KBS Vastgoedbeheer en kamers in Nijmegen

KBS vastgoedbeheer verhuurt al sinds 1993 kamers in Nijmegen en omgeving. Naast studentenkamers verhuren, richten wij ons ook op het begeleiden van starters op de woningmarkt aan een zelfstandige woonruimte. Met een database van ruim 1000 studentenkamers is er bij ons altijd wel een passende kamer te vinden. Wij jij een kamer in Nijmegen huren? Dan kunnen wij jou begeleiden met bezichtigingen, huurovereenkomsten en dergelijken. Maar wij zijn geen verhuurmakelaar en bemiddelen niet voor je.

Stappenplan kamer in Nijmegen huren

Om je alvast een beetje wegwijs te maken in de huurwereld is het handig op de volgende stappen op te volgen:

1. Meld je gratis aan op onze website;
  2. Check de website en Facebook regelmatig;
  3. Bel voor bezichtigingen;
  4. Blijven zoeken totdat jij bent gekozen voor de juiste kamer;
  5. Hulp regelen bij verhuizen.

Met deze stappen zal een kamer zoeken een stuk sneller gaan. En bij vragen niet twijfelen, je kan ons altijd bellen. Ook nadat je al een kamer hebt gevonden.

Geïnteresseerd om je door ons te laten helpen met het zoeken naar een kamer in Nijmegen of omgeving? Of heb je vragen over een kamer huren of over KBS Vastgoedbeheer? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort die student die lekker op kamers woont.