Kamer Nijmegen

Ga jij binnenkort studeren in Nijmegen en wil je direct op kamers gaan? Of studeer je al in Nijmegen, maar is nu de tijd rijp dat je op jezelf gaat? Voor beide en alle andere aanleidingen kun je bij ons terecht: KBS Vastgoedbeheer. Wij helpen je met het vinden van een kamer in Nijmegen.

Over KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer is actief in het beheer van studentenhuizen in Nijmegen en omgeving. Inmiddels hebben wij een database opgebouwd waar ruim 1000 studentenkamers in zijn geplaatst. Daarnaast richten wij ons ook niet volledig op het beheer van studentenkamers, maar kunnen wij ook starters op de woningmarkt aan zelfstandige woonruimte helpen. Wij zijn geen verhuurmakelaar en bemiddelen niet voor je. Wel begeleiden we met bezichtigingen, huurovereenkomsten en dergelijke en kun je voor al je vragen bij ons terecht. Ook nadat je woonruimte hebt gevonden.

Tips voor de student op kamers

Als student op kamers in Nijmegen, is je leven vaak anders dan dat bij je ouders. Ook als je van plan bent om op kamers te gaan, raden wij je aan om te verdiepen in het volgende:

• De financiën om de kamer te betalen;
  • Je inschrijving bij de gemeente;
  • Eventueel een bijbaan in Nijmegen;
  • Wie je gaat helpen met verhuizen.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een kamer in Nijmegen en kun jij onze hulp goed gebruiken tijdens je zoektocht? Neem dan contact met KBS Vastgoedbeheer op en wie weet hoe snel jij in Nijmegen woont.