Kamer verhuren Nijmegen

Volledig en vakkundig geregeld

al jaren dé partner in vastgoedbeheer

Van elke kamer tot geheel complex

Kamer verhuren

Wilt u binnenkort één of meer kamers verhuren in Nijmegen om omgeving? Wilt u deze kamers verhuren, maar niet al teveel tijd besteden aan administratie, promotie en screening van (potentiële) huurders? Maak dan kennis met KBS Vastgoedbeheer, die deze werkzaamheden graag van u overneemt.

Over KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer is al meer dan 20 jaaractief in het beheer van studentenhuizen in Nijmegen en omgeving. Waar dit beheer ooit is gestart met enkele objecten, hebben wij inmiddels een bestand dat meer dan 1000 studentenkamers omvat. Deze zijn van eigendom van particulieren, (grote) beleggingsmaatschappijen en projectontwikkelaars.

Inmiddels richt KBS Vastgoedbeheer zich niet meer alleen op het beheer van studentenkamers. Ook starts op de woningmarkt kunnen bij ons terecht voor etages, studio’s en appartementen.

Verhuurpakketten

Wij bieden u als verhuurder de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende pakketten. Op deze manier bent u vrij om te kiezen welke werkzaamheden u door ons uitgevoerd wilt hebben. Benieuwd naar deze pakketten en de prijzen? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KBS Vastgoedbeheer en heeft u een vraag over onze mogelijkheden en diensten of bevindt uw vraag zich op een geheel ander vlak? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!