Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Kamer verhuur Nijmegen

Ben je op zoek naar kamer verhuur Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! KBS Vastgoedbeheer is jouw adres voor kamer verhuur in Nijmegen.

Kamer verhuur Nijmegen bij KBS Vastgoedbeheer

Wanneer je gaat studeren of om een andere reden op zoek bent naar een kamer in Nijmegen is het aanbod vaak erg groot. Daarom zorgen wij voor een aantal voordelen bij kamer verhuur Nijmegen:

  • Je betaald géén bemiddelingskosten bij KBS
  • We werken transparant
  • Geen wachttijden: de eerste zes mogen bezichtigen
  • Je kunt online het aanbod bekijken zonder bijkomende kosten

Kamer verhuur in Nijmegen

Het is simpel: bekijk het aanbod op onze website. Wil je graag een woning bezichtigen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je betaalt eenmalig € 32,50 en je kunt een jaar lang alle woningen bezichtigen die je maar wilt. De eerste zes mogen bezichtigen, dus je hoeft geen jaren ingeschreven te zijn.

Contact

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht