Kamers verhuren Nijmegen

Wilt u binnenkort één of meer kamers verhuren in Nijmegen om omgeving? Wilt u deze kamers verhuren, maar niet al teveel tijd besteden aan administratie, promotie en screening van (potentiële) huurders? Maak dan kennis met KBS Vastgoedbeheer, die deze werkzaamheden graag van u overneemt.

Over KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer is al meer dan 20 jaaractief in het beheer van studentenhuizen in Nijmegen en omgeving. Waar dit beheer ooit is gestart met enkele objecten, hebben wij inmiddels een bestand dat meer dan 1000 studentenkamers omvat. Deze zijn van eigendom van particulieren, (grote) beleggingsmaatschappijen en projectontwikkelaars.

Inmiddels richt KBS Vastgoedbeheer zich niet meer alleen op het beheer van studentenkamers. Ook starts op de woningmarkt kunnen bij ons terecht voor etages, studio’s en appartementen.

Drie verhuurpakketten voor studentenkamers

Wij bieden u als verhuurder de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende pakketten. De pakketten zien er als volgt uit:

Bij pakket 1 plaatsen wij de kamer op onze eigen website, Facebook en diverse gratis verhuursites. Verder selecteren en screenen wij diverse kandidaten uit onze database, allemaal voor €50,- eenmalig.

Pakket 2 biedt hetzelfde als pakket 1, aangevuld met diverse aanvullingen: een berekening van de huurprijs volgens de standaarden van het VROM; het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Organisatie en Milieubeheer. Ook is het mogelijk dat wij in samenspraak met de verhuurder de huurprijs vaststellen en een wettelijk goedgekeurd huurcontract opstellen. Dit voor de prijs van €100,- eenmalig.

Het laatste pakket 3 voor verhuurders is een aanvulling op pakket 2, hierboven beschreven. Verder behoren het plannen en uitvoeren van bezichtigingen tijdens kantooruren, het gehele administratietraject met de huurder en het doen van de sleuteloverdracht tot pakket 3. Dit pakket kost u €150,- eenmalig.

Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KBS Vastgoedbeheer? Neem dan contact met ons op. Heeft u een vraag over onze andere mogelijkheden en diensten of bevindt uw vraag zich op een geheel ander vlak? Neem ook dan contact met ons op om uw kamers in Nijmegen te verhuren.

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.