Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Kamerverhuur Nijmegen

Ben je op zoek naar kamerverhuur Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! KBS Vastgoedbeheer is jouw adres voor kamerverhuur in Nijmegen.

Kamerverhuur Nijmegen bij KBS Vastgoedbeheer

Wanneer je gaat studeren of om een andere reden een kamer in Nijmegen wilt huren is het aanbod vaak erg groot. Daarom zorgen wij voor een aantal voordelen bij kamerverhuur Nijmegen:

  • Je betaald géén bemiddelingskosten bij KBS
  • We werken transparant
  • Geen wachttijden: de eerste zes mogen bezichtigen
  • Je kunt online het aanbod bekijken zonder bijkomende kosten

Kamerverhuur Nijmegen

Het is simpel: bekijk het aanbod op onze website. Wil je graag een woning bezichtigen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je betaalt eenmalig € 32,50 en je kunt een jaar lang alle woningen bezichtigen die je maar wilt. De eerste zes mogen bezichtigen, dus je hoeft geen jaren ingeschreven te zijn.

Contact

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.

Nieuw aanbod

Bijleveldsingel te Nijmegen, kamer 151-1
Te huur
€ 329,83
Centraal station
Oppervlakte: 14m2
1
1
VOL. Gulden Wagengas te Nijmegen kamer 2
Te huur
€ 466,28
Centrum
Oppervlakte: 31m2
1
1
Bijleveldsingel te Nijmegen kamer 10
Te huur
€ 298,74
Nabij centrum
Oppervlakte: 11m2
1
1