Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Studentenkamer Nijmegen

Op zoek naar een studentenkamer in Nijmegen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! KBS Vastgoedbeheer is jouw adres voor een studentenkamer in Nijmegen.

Studentenkamer in Nijmegen huren bij KBS Vastgoedbeheer

Wanneer je gaat studeren of om een andere reden een studentenkamer in Nijmegen wilt huren is het aanbod vaak erg groot. Wij zorgen daarom voor een aantal belangrijke voordelen:

  • Je betaald géén bemiddelingskosten bij KBS
  • Geen wachttijden: de eerste zes mogen bezichtigen
  • Je kunt online het aanbod bekijken zonder bijkomende kosten
  • We werken transparant

Studentenkamer Nijmegen

Het is simpel: bekijk het aanbod van onze studentenkamers in Nijmegen online. Wil je een woning graag bezichtigen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je betaalt eenmalig € 32,50 en je kunt een jaar lang alle woningen bezichtigen die je maar wilt. De eerste zes mogen bezichtigen, dus je hoeft geen jaren ingeschreven te zijn.

Contact

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht