Studentenkamers Nijmegen

Op zoek naar studentenkamers in Nijmegen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! KBS Vastgoedbeheer is jouw adres voor studentenkamers in Nijmegen.

Studentenkamers in Nijmegen huren bij KBS Vastgoedbeheer

Wanneer je gaat studeren of om een andere reden één van onze studentenkamers in Nijmegen wilt gaan huren is het aanbod vaak erg groot. Daarom zorgen wij voor een aantal voordelen:

• Je betaald géén bemiddelingskosten bij KBS
  • Geen wachttijden: de eerste zes mogen bezichtigen
  • Je kunt online het aanbod bekijken zonder bijkomende kosten
  • We werken transparant

Studentenkamers Nijmegen

Het is simpel: bekijk het aanbod van onze studentenkamers in Nijmegen online. Wil je graag een woning bezichtigen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je betaalt eenmalig € 32,50 en je kunt een jaar lang alle woningen bezichtigen. De eerste zes mogen bezichtigen, dus je hoeft geen jaren ingeschreven te zijn.

Contact

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.