Studentenkamers verhuren

Wilt u binnenkort één of meer studentenkamers verhuren in of rondom Nijmegen, Arnhem en Wageningen? Wat goed! Wilt u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maken? Nog beter! Dan is het verstandig om een samenwerking aan te gaan met KBS Vastgoedbeheer. Hieronder leest u waarom.

Over KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer is al vele jarenactief in het beheer van studentenhuizen in Nijmegen en omgeving. Waar wij begonnen met een handvol panden, is onze database inmiddels uitgegroeid tot 1000+ studentenkamers. Hierbij staat onze werkwijze centraal, welke duidelijk, helder en rechtdoorzee is. Hierdoor weten alle belanghebbenden waar zij aan toe zijn.

Inmiddels richt KBS Vastgoedbeheer zich niet helemaal meer op het beheer van studentenkamers. Onze focus hebben wij verlegd, zodat wij studenten en jonge werkenden ook aan andere woonruimte kunnen helpen. Hierdoor zijn wij een grote speler in deze markt in Nijmegen geworden.

Drie pakketten mogelijk

Wij bieden u als verhuurder de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende pakketten. De pakketten zien er als volgt uit:

Bij pakket 1 plaatsen wij de kamer op onze eigen website, Facebook en diverse gratis verhuursites. Verder selecteren en screenen wij diverse kandidaten uit onze database, allemaal voor een eenmalige prijs van €50,-.

Pakket 2 biedt hetzelfde als pakket 1, aangevuld met diverse aanvullingen: een berekening van de huurprijs volgens de standaarden van het VROM; het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Organisatie en Milieubeheer. Ook is het mogelijk dat wij in samenspraak met de verhuurder de huurprijs vaststellen en een wettelijk goedgekeurd huurcontract opstellen. Dit voor de prijs van €100,- eenmalig.

Het laatste pakket 3 voor verhuurders is een aanvulling op pakket 2, hierboven beschreven. Verder behoren het plannen en uitvoeren van bezichtigingen tijdens kantooruren, het gehele administratietraject met de huurder en het doen van de sleuteloverdracht tot pakket 3. Dit pakket kost u €150,- eenmalig.

Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die KBS Vastgoedbeheer u te bieden heeft? Wilt u uw studentenkamers verhuren, gelegen in of rondom Nijmegen? Neem dan contact met ons op om direct één van de drie pakketten af te sluiten. Heeft u een vraag of opmerking waar wij u bij van dienst kunnen zijn? Neem ook dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.