Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Vastgoedbeheer Nijmegen

Zoekt u een partner in vastgoedbeheer in Nijmegen? Dan nodigen wij u uit even verder te kijken op onze website. KBS Vastgoedbeheer is uw specialist in vastgoedbeheer in Nijmegen en biedt u een zeer complete service. Wij kunnen de verhuur van een woon- of werkruimte voor u verzorgen, het onderhoud en technisch beheer en het financieel en administratief beheer. Zo zijn wij in staat u alle zorgen uit handen te nemen door middel van een uitgebreide service. Voor vastgoedbeheer in Nijmegen bent u bij ons altijd van harte welkom.

OPTIMAAL VERZORGD VASTGOEDBEHEER IN NIJMEGEN

Als ervaren onderneming op het gebied van vastgoedbeheer in Nijmegen staan wij klaar om al uw huur- en verhuurzaken te regelen. Wij zijn u van dienst wanneer u een partner in vastgoedbeheer in Nijmegen nodig heeft voor de verhuur van studentenkamers, een appartement, een studio of bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook wanneer u een bedrijfsruimte wilt verhuren, bieden wij u een uitstekende dienst in vastgoedbeheer in Nijmegen.

Contact

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht