Vastgoedmanagement Gelderland

Volledig en vakkundig geregeld

al jaren dé partner in vastgoedbeheer

Van elke kamer tot geheel complex

previous arrow
next arrow
Slider

Vastgoedmanagement Gelderland

KBS Vastgoedbeheer is uw specialist in vastgoedbeheer in Gelderland, gevestigd in Nijmegen. Wij zijn u van dienst met een zeer uitgebreide service op het gebied van vastgoedbeheer in Gelderland. Dagelijks zetten wij ons optimaal in voor zowel huurders als verhuurders. Voor de huur- en verhuur van onder meer appartementen, woonhuizen, studentenkamers en bedrijfsruimten kunt u bij ons terecht. Wij staan altijd voor u klaar als uw professional in vastgoedbeheer in Gelderland.

De meest uiteenlopende services voor vastgoedbeheer in Gelderland

Wanneer het gaat om vastgoedbeheer in Gelderland kunnen wij veel voor u betekenen. Zo verzorgen wij het onderhoud en technisch beheer voor u. Denk hierbij aan het behandelen en doorgeven van meldingen en het uitvoeren van kleine reparaties. Professioneel vastgoedbeheer in Gelderland betekent voor ons ook dat wij u de financiële en administratieve zorgen uit handen nemen. Als uw partner in vastgoedbeheer in Gelderland gaan wij uiteraard ook op zoek naar de juiste huurder.

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KBS Vastgoedbeheer en heeft u een vraag over onze mogelijkheden en diensten of bevindt uw vraag zich op een geheel ander vlak? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!