Verhuren

Volledig en vakkundig geregeld

al jaren dé partner in vastgoedbeheer

Van elke kamer tot geheel complex

previous arrow
next arrow
Slider

Verhuren via KBS Vastgoedbeheer

Heeft u een woonruimte die u wilt aanbieden? Dit kan makkelijk en voordelig via KBS. Wij hebben diverse pakketten waarmee we u kunnen ontzorgen.

Bij appartementen of zelfstandige woonruimtes geldt er een vast tarief van €275,-. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Pakket 1 €100,-

Wij bieden de woonruimte online aan op onze website, facebook-pagina en indien nodig op diverse gratis verhuurplatforms. Daarnaast selecteren en screenen wij één of meerdere kandidaten uit ons bestand van woningzoekenden.

Online plaatsing woonruimte

Selecteren/screenen eigen bestand

Pakket 2 €150,-

Alles uit het eerste pakket wordt aangeboden (online plaatsing en selecteren/screenen kandidaten uit eigen bestand woningzoekenden). Daarnaast berekenen wij de huurprijs volgens de puntentelling VROM en wordt de huurprijs in overleg met u vastgesteld. Ook wordt er een juridisch correcte overeenkomst opgesteld voor de verhuurde woonruimte en wordt deze per mail naar de huurder toegestuurd.

Online plaatsing woonruimte

Selecteren/screenen eigen bestand

Huurprijs berekenen/vaststellen & opstellen huurovereenkomst

Pakket 3 €200,-

Alles uit het eerste en tweede pakket wordt aangeboden (online plaatsen en selecteren/screenen kandidaten uit eigen bestand woningzoekenden, berekenen/in overleg vaststellen huurprijs en het opstellen en mailen van een juridisch correcte huurovereenkomst). Daarnaast plannen en verzorgen wij een of meerdere bezichtigen tijdens kantooruren. Ook worden er onderhandelingen gevoerd met de aspirant-huurder over zaken als ingangsdatum, huurvoorwaarden, ect. De aanstaande huurder wordt uitgenodigd bij ons op kantoor voor: de ondertekening van een juridisch correcte huurovereenkomst, de betaling van de eerste maand huur en waarborgsom en de sleuteloverdracht op de eerste huurdag. U ontvangt dan tot slot als verhuurder de getekende huurovereenkomst, betalingen en complete dossier van uw nieuwe huurder.

Online plaatsing woonruimte

Selecteren/screenen eigen bestand

Huurprijs berekenen/vaststellen & opstellen huurovereenkomst

Verzorgen van bezichtigingen

Onderhandeling en afronding zaken huurder

Overdracht huurovereenkomst, betalingen en dossier huurder

Volg KBS Vastgoedbeheer op Facebook!