Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram en LinkedIn om snel op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!        Vanwege de drukte zitten de bezichtiging lijsten snel vol. Bel op de dag van de bezichtiging om te informeren of er iemand heeft geannuleerd zodat je alsnog kunt gaan bezichtigen.

Woningbeheer Nijmegen

Voor woningbeheer in Nijmegen bent u van harte welkom bij KBS Vastgoedbeheer. Denkt u erover om een woonhuis, een appartement of bijvoorbeeld een winkelruimte te verhuren? En bent u hiervoor nog op zoek naar een specialist in woningbeheer in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar voor al uw huur- en verhuurzaken. Als ervaren onderneming in woningbeheer in Nijmegen kunnen wij dan ook veel voor u betekenen.

UW PARTNER IN WONINGBEHEER IN NIJMEGEN

KBS Makelaardij is uw specialist in woningbeheer in Nijmegen. Als ervaren bedrijf in woningbeheer in Nijmegen bieden wij u diensten aan op het gebied van onderhoud en technisch beheer, financieel en administratief beheer en verhuur. Dit betekent dat wij u alle zorgen uit handen nemen en u als professional in woningbeheer in Nijmegen een zeer complete service bieden. Wij zijn ook u graag van dienst. Kijk even verder op onze website voor een overzicht van onze diensten.

Contact

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande contact formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vraag in behandeling te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht